I am joyceIk ben een intuïtieve fotograaf uit Hoek van Holland.

Mijn fotografie is puur, ik fotografeer vanuit gevoel niet vanuit het perfecte plaatje.

Als moeder van drie kinderen, Marijn, Jesper en Iris, en getrouwd met Gert, heb ik een fijn en levendig leven. Mijn hart gaat uit naar het strand, de duinen en het bos. Er is iets magisch aan die plekken die me altijd weer inspireren.

Ik ben echt een mensen mens. Ik geniet van het contact met anderen en vind het fijn om mijn tijd met hen door te brengen. Wandelen en Yoga zijn mijn favoriete bezigheden, vooral als ik dit kan doen in de natuur. Het geeft me een gevoel van rust en verbondenheid en van thuiskomen.

Onze lieve hond Beertje is altijd aan mijn zijde tijdens mijn buitenavonturen, zij geeft ons zoveel liefde plezier.

Ik hou van de afwisseling van de vier seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en ik geniet van de veranderingen die ze met zich meebrengen. Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar de schoonheid en bijzondere momenten die elk seizoen te bieden heeft, mijn werkplek is ook het bos de duinen en het strand.

Naast mijn passie voor fotografie, ben ik ook geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Ik ben opgeleid als Reiki-Healer en geniet ervan om helende energie door te geven. Bovendien ben ik een Access Bars facilitator. Met deze techniek help ik anderen om stress en spanning los te laten door specifieke punten op hun hoofd aan te raken.

Zowel Reiki- Healing als Access Bars kun je bij mij leren hier geef ik cursussen in.

Al met al leid ik een mooi en divers leven, gevuld met activiteiten die me energie geven en me in contact brengen met de schoonheid van de natuur en de mensen om me heen.@iamjoycehuis
Follow me on Instagram