Reiki , Access Bars , Body processen, yin yoga


Naast mijn werk als Intuïtief Fotograaf, geef ik ook een Energetisch Healings en ben ik Yin yoga docent. Je kunt bij mij terecht voor Reiki Healing, Access Bars, Energetisch Facelift, Body processen. Ik ben ook Reiki Master en Acces Bars Facilitator dat betekent dat ik je kan inwijden in Reiki 1 en Reiki 2. Je kan bij mij ook Access Bars kan leren. sinds een paar jaar ben ik Acces Bars facilitator.

01.REIKI


Een Reiki behandeling is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het fysieke en spirituele welzijnsgevoel van de ontvanger te bevorderen. ​

Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht.02.Access Bars


Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Door het zacht aanraken van 32 drukpunten op het hoofd ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. 

Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.03.ENERGETISCHE FACELIFT


De Access Energetische Facelift geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die in onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren. 

 

Een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces, het kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.


04.CuRsUS


Wil jezelf ervaren hoe het is om een energetische behandeling te geven, dan kan ik je dat leren. Je kunt kiezen voor Reiki Healing, dit is gelijk een mooi pad om te volgen in je eigen spirituele ontwikkeling. Je kan met Reiki op het lichaam werken maar ook op afstand.

Je kunt ook kiezen voor Access Bars dit is meer een hands-on energetische

behandeling , met de Bars werk je alleen op het hoofd waar de energie punten aanzet en vasthoud.