Energetisch werk


Access Bars

Ontdek de rustgevende krachtCreate Less stress and more ease in your life

Ontdek de rustgevende kracht van Access Bars: 32 drukpunten op het hoofd die stress verminderen en innerlijke balans herstellen. Ervaar meer ontspanning, helderheid en welzijn na een sessie.


VANAF

300

Meer over Access Bars


We pikken vaak veel meer op van andere mensen dan we denken. Je hoeft maar een ruimte in te lopen en je pikt het al op.


Een emotie, gedachte of een gevoel en het bijzondere hiervan is dat we dit vaak ook overnemen van de ander. En voordat je het weet voelt je jezelf ineens moe, uitgeblust, geïrriteerd of verdrietig.

Ik merkte dat ik steeds meer de behoefte had om mij af te schermen of terug te trekken. Wat als dit niet nodig is én er andere mogelijkheden zijn?


Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die voor meer rust, ruimte en ontspanning zorgen door ze heel licht aan te raken in een sessie van ongeveer 60 - 75 minuten.


Ons lichaam is eigenlijk een soort schotelantenne. We zijn in staat om alles om ons heen op te vangen. Of het nu een bepaalde stemming, emotie, gevoel of een gedachte is. Ons lichaam neemt het waar en slaat het op. Dit zorgt er nog wel eens voor dat we het gevoel hebben overprikkeld te zijn.


Door het aanraken van de 32 drukpunten kun je alle gedachten, gevoelens en emoties van anderen loslaten, zodat de energie weer vrij kan stromen en het lichaam weer in balans komt.


Wat we veel terug horen na een Bars Sessie is dat mensen;

  • meer rust, ruimte en ontspanning ervaren,
  • het minder druk is in hun hoofd,
  • minder stress ervaren,
  • sombere gedachten verdwijnen,
  • meer energie hebben,
  • letterlijk beter in hun vel zitten!


Benieuwd wat de Access Bars voor jou kan betekenen? Ervaar een Access Bars Sessie óf geef je op voor de 1-daagse Access Bars Class, waarin we je alles leren over de werking van de Bars.


Op internet kun je ook veel informatie vinden over de effecten van een Bars-sessie en over de ervaringen van mensen wereldwijd.


Access Bars® bij kinderen

Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Kinderen kunnen zittend voor de televisie of computer behandeld worden

Geinteresseerd?

Boek een sessie


TELEFOON

06 81795548